Bab Perkara Anu Ngabatalkeun Wudhu Hadis ka 77, Ustadz Abu Haidar As-Sundawy

0
255

Alhamdulillah,Urang sadayana tiasa nyangga keun Rekaman Kajian Rutin tina  bahasa sunda anu medar  kitab Bulughul Maram Karya  Al-Iman Ibnu Hajar Al-Asqolani anu nyandak kitab syarah ti dua Kitab nyaeta Kitab Taudhihul Ahkam Karya Syaikh Abdullah Albassam Rahimahullah sareung Kitab Fathu Dzil Jalali wal Ikram Karya Syaikh Muhammad bin Sholih Al ‘Utsaimin Rahimahullah. Anu di sanggakeun ku Al-Ustadz Abu Haidar Assundawy Hafidzohullah Kangge  kaum Dangu anu domisili di cililin, manapa, cihampelas, rongga cipanji, citapen, cipatik, batujajar, cimahi sareung sabudeureunana  tiasa  ngahadiran kajian  secara langsung dina dinteun selasa sonteun Tabuh 16:30 di masjid umar ibnul khatab selacau Bandung Barat.

Kangge Parawargi anu teu tiasa dongkap tiasa ngadangaukeun siaran langsungna ngalangkungan radio rodja bandung 1476 AM atanapi streaming  live.radiorodjabandung.com

Mugiya janteun manfaat.

tisa oge ngalangkunga di :

FB : facebook.com/Rodja.Bandung
Twitter : twitter.com/radiorodjabdg

Parawargi tiasa  ngadownload kumpulan kajian ti kajian di luhur  http://radiorodjabandung.com/radiorodjabdg/syarh-bulughul-maram-bhs-sunda-ustadz-abu-haidar-assundawy/

TINGGALKAN KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here