Kumpulan Kajian Kitab Ryadushshalihin Basa Sunda – Ustadz Abu Haidar As-Sundawy

0
44
ryadushshalihin bahasa sunda

Pangaosan Kitab Ryadushshalihin ieu rutin diayakeun unggal dinten juma’ah ba’da shubuh di Masjid Umar Bin Khattab, Desa Selacau – Kecamatan Batujajar, Kabupaten Bandung Barat. Pangaosan Kitab Ryadushshalihin ieu dipedar Ku Ustadz Abu Haidar As-Sundawy Hafizhahullahuta’ala dugika tabuh 7 enjing. Di kempelan album ieu ustadz nembe medar 2 Bab (Bab ka 5 sareng Bab ka 6), nyaeta Bab Muraqabah sareng Bab Kataqwaan. Supados raos nuturkeun pangaosan ieu, dianjurkeun maca kitab Ryadushshalihin-na oge supados ngahanca.


Kengengkeun info ngeunaan pangaosan di Bandung sareng sagala rupi konten da’wah nu sanesna di dieu :
Facebook : Radio Rodja Bandung 1476 AM
Instagram : Radio Rodja Bandung
Youtube : Rodja Bandung
Telegram : Radio Rodja Bandung

TINGGALKAN KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here